Κουρτινόξυλα σιδηρόδρομοι

Από τα βασικά διακοσμητικά στοιχεία κάθε σπιτιού είναι οι κουρτίνες. Για αισθητικούς λόγους επιλέγονται να δώσουν χρώμα και σχέδιο στα διάφορα δωμάτια και για πρακτικούς λόγους εμποδίζουν τις ακτίνες του ήλιου να εισέλθουν, διατηρώντας το σπίτι δροσερό, ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Επίσης κάθε επαγγελματικός χώρος διαθέτει τις δικές του κουρτίνες για ανάλογους αισθητικούς και πρακτικούς λόγους. Για να ολοκληρωθεί όμως η τοποθέτηση των κουρτινών στον εκάστοτε χώρο, είναι απαραίτητη η στήριξή τους σε διάφορα κουρτινόξυλα.
Αν κάνετε μία μίνι ξενάγηση στη σελίδα μας θα διαπιστώσετε πως εκτός από τις κλασικές επιλογές σε ξύλινα και μεταλλικά κουρτινόξυλα, διαθέτουμε και μία μεγάλη ποικιλία σε κουρτινόξυλα σιδηρόδρομους. Οι σιδηρόδρομοι αποτελούν μια εύκολη και αρκετά οικονομική επιλογή για την ολοκλήρωση της κουρτίνας σας και είναι κατάλληλοι τόσο σε οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους.
Με περίπου 50 διαφορετικά κατασκευαστικά μοντέλα μπορείτε να βρείτε κουρτινόξυλα σιδηρόδρομους νίκελ ματ, αντικέ ή νικελ ματ=χρώμιο. Η επιλογή είναι δική σας και εμείς απλά εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα και τις καλύτερες τιμές.
Τα κουρτινόξυλα σιδηρόδρομοι μπορεί να είναι μονής, διπλής ακόμα και τριπλής σειράς, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου και υπάρχουν σε 3, 4 ή και 5 διαφορετικά μεγέθη να επιλέξετε. Οι σιδηρόδρομοι πομπέ μπρονζέ ή νικελ ματ υπάρχουν σε 10 διαφορετικά μεγέθη και σε πραγματικά χαμηλές τιμές.
Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία η εταιρεία μας σας προσφέρει μοντέλα σιδηρόδρομων με κορδόνι σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών και σχεδίων, μπορεί να είναι οβάλ, τετράγωνοι οι απλές ράβδοι ανάλογα με το δικό σας αισθητικό γούστο.
Σε 8 διαφορετικά μεγέθη μπορείτε επίσης να βρείτε σιδηρόδρομους αλουμινίου για να διαλέξετε σε αποχρώσεις αντικέ, νίκελ και χρυσό.
Όπως σε όλα τα είδη κουρτινόξυλων που διαθέτουμε έτσι και στους σιδηρόδρομους η εταιρεία Domus εξασφαλίζει ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα. Έτσι μπορείτε να βρείτε σιδηρόδρομους ριγωτούς ή τετράγωνους από 3 έως 6 διαφορετικά μεγέθη αλλά και σε ένα μεγάλο χρωματικό φάσμα. Μαύρο, μπλε, μπεζ, μωβ, ροζ ή στο χρώμα της σκουριάς μπορούν να δώσουν μια νότα χρώματος μπροστά από κάποια πόρτα ή παράθυρο.
Μέσα στη σελίδα μας θα βρείτε και πολλά προϊόντα τα οποία παρέχονται σε ακόμα χαμηλότερες τιμές από τις αρχικές τους καθώς  παρέχονται με έκπτωση έως και 15%.
Η εταιρεία μας σας φέρνει στην πόρτα σας κυριολεκτικά τις επιλογές σας με ένα μόνο τηλεφώνημα. Η άμεση παράδοση, οι χαμηλές τιμές μας και το έμπειρο προσωπικό μας είναι αυτά που όπως μας λέτε μας κάνουν πρώτους στην προτίμησή σας. Σας ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη σας αυτή με δωρεάν παράδοση προϊόντων σε όλη την ελλάδα, για αγορές άνω των 60 ευρώ σε όλα τα κουρτινόξυλα.

Άρθρο από: http://www.homepraktika.gr/roler-skiasis-kai-storia