Αντρικές βαφές μαλλιών..! Ποιοι..? Εμείς..? Ποτέ

Ο κόσμος γύρω μας όμως αλλάζει συνεχώς όπως και εμείς αλλά κάποια πράγματα πάνω μας πρέπει να μένουν όπως ακριβώς τα έχουμε συνηθίσει, οπότε η κρίση ηλικίας έφτασε..! Ρυτίδες στα μάτια και κάποια κόπωση σε κάποιες δραστηριότητες είναι κάποια πράγματα τα οποία αποδέχτηκα αλλά όχι και τα γκρίζα μαλλιά.

Τριάντα ετών και κάτι μήνες και οι πρώτες γκρίζες τρίχες είπαν να κάνουν την εμφάνιση τους στο κεφάλι μου, το καλό βέβαια σε όλη την υπόθεση είναι πως προς το παρόν είναι λίγες αλλά σκέφτομαι και το μέλλον, που είναι σαν να το ζω τώρα βλέποντας με, με γκρίζες τρίχες σε όλο μου το κεφάλι. Έτσι είπα να ψαχτώ λίγο στο διαδίκτυο να βρω κάποια αντρική βαφή που να είναι εύκολη στην χρήση και να μου χαρίσει ένα φυσικό αποτέλεσμα. Γενικά όμως επειδή δεν είμαι της λογικής να τρέχω στα κομμωτήρια όπως κάνουν οι γυναίκες είπα να το κάνω μόνος μου.

Βέβαια τα σημεία που θέλω να καλύψω είναι μικρά και σίγουρα η χρήση της βαφής μαλλιών δεν θα φαίνεται και δεν θα με ταλαιπωρήσει πολύ. Οι κροτάφοι γενικά στους άνδρες δεν είναι κακό να γκριζάρουν καθώς χαρίζουν μια έξτρα γοητεία, είμαι όμως μικρός ακόμα και είπα να καθυστερήσω τα γκρίζα μαλλιά και να τα αφήσω για πιο μετά.

Ο κόσμος γύρω μας όμως αλλάζει συνεχώς όπως και εμείς αλλά κάποια πράγματα πάνω μας πρέπει να μένουν όπως ακριβώς τα έχουμε συνηθίσει, οπότε η κρίση ηλικίας έφτασε..! Ρυτίδες στα μάτια και κάποια κόπωση σε κάποιες δραστηριότητες είναι κάποια πράγματα τα οποία αποδέχτηκα αλλά όχι και τα γκρίζα μαλλιά.

Με λίγο ψάξιμο και με κάποιες γνώμες φίλων που ήδη είχαν χρησιμοποιήσει βαφή, κατέληξα σε μια βαφη μαλλιων για ανδρες που οι αποχρώσεις που προσέφερε η εταιρία μου κάλυπταν ακριβώς τις προδιαγραφές που ήθελα. Έτσι είπα μέσα μου πως βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα για να σταματήσω τα σημάδια του χρόνου. Χωρίς δεύτερη σκέψη λοιπόν μπήκα στην διαδικασία και παρήγγειλα μια αντρική βαφή μαλλιών της Schwarzkopf, ο χρόνος παράδοσης ήταν μηδαμινός χωρίς να μου αφήσει περιθώρια για τα μπρος πίσω στην ήδη παρμένη απόφασή μου.

Έτσι λοιπόν άρχισα να κάνω και εγώ την προετοιμασία και να συγκεντρώνω όλα αυτά που χρειάζονται για την εφαρμογή της βαφής, και όχι μόνο άρχισα να κλείνω κουρτίνες και παράθυρα αλλά να κλείνω και τις κλειδαρότρυπες μην τυχόν κάποιος με δει (πλάκα κάνω..) άνοιξα λοιπόν την συσκευασία και άρχισα να διαβάζω τις οδηγίες χρήσης, Γάντια, τα έχουμε, Ρολόι, το έχουμε, Μπουκάλι για να αναμείξουμε τα υλικά, το έχουμε, όλα είναι εδώ και περιμένουν. Αφού λοιπόν έκανα όλα αυτά που έλεγαν οι οδηγίες χρήσης ήμουν έτοιμος για την εφαρμογή στα μαλλιά μου, και ναι το έκανα, πέρασα τους κρουτάφους με την αντρική βαφή μαλλιών σαν δεξιοτέχνης κομμωτής και άρχισα να αναμένω μερικά λεπτά για να κάνει η βαφή τα μαγικά της, τέλος ξέπλυνα με αρκετό νερό και…. βουαλά αποτέλεσμα όπως ακριβώς το περίμενα..! Εύκολα και γρήγορα με χρώμα φυσικό που κανείς δεν θα καταλάβει.
Γιατί κακά τα ψέματα όλους τους άνδρες με γκρίζα μαλλιά αυτό είναι που τους βασανίζει, αν θα βρουν μια αντρική βαφή μαλλιών που θα έχει ένα φυσικό αποτέλεσμα και δεν θα διαφέρει από τα φυσικά τους μαλλιά.

Όλες μου οι προκαταλήψεις για τις αντρικες βαφες μαλλιων και όλοι μου οι ενδοιασμοί πήγαν περίπατο καθώς το αποτέλεσμα με δικαίωσε.! Τέλος το μόνο που έλειπε ήταν να περάσω από κάποια τεστ φίλων που είχαν αρκετό καιρό να με δουν αν θα καταλάβουν την διαφορά. Πλέον ήμουν σίγουρος πως η δουλειά που έκανα ήταν μοναδική και δεν φοβόμουν αν κάποιος καταλάβαινε τι είχα κάνει. Η συνέχεια της συνάντησης με φίλους είχε ως εξής, 3 στα 3 κανείς δεν κατάλαβε το παραμικρό..! Και ναι τα κατάφερα έξυπνα και γρήγορα.
Ευχαριστώ Schwarzkopf για τις υπέροχες αντρικές βαφές μαλλιών που διαθέτεις, γιατί εμείς με γκρίζα μαλλιά θέλουμε το καλύτερο φυσικό αποτέλεσμα χωρίς επαγγελματίες αλλά με D.I.Y (Do It Yourself) με τα χεράκια μας και μόνο. Μην το σκέφτεστε λοιπόν πολύ Just Do It.