Βασικός Οδηγός για να μην Πελαγώσετε με την Οργάνωση του Γάμου σας

Η πολυπόθητη πρόταση έγινε και η πιο συνηθισμένη κουβέντα που ακούμε από τις μέλλουσες νυφούλες είναι "Ονειρεύομαι αυτή τη μέρα ολόκληρη τη ζωή μου!". Είτε ανήκετε σε αυτούς που έχουν ήδη ένα πλάνο στο μυαλό τους με το τί θα ήθελαν στο περίπου, από το bachelor party σας μέχρι το μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη, είτε σε αυτούς που δεν έχουν ιδέα από που να ξεκινήσουν, ένα είναι το μόνο σίγουρο... Έχετε περίπου 12 μήνες να οργανώσετε όλα όσα χρειάζεται! Μην σας πιάνει πανικός όμως, ας τα πιάσουμε με την σειρά:
 
Ορίστε την Ημερομηνία Μέσω του Wedding in Greece εδώ: https://weddingingreece.com/santorini-wedding/ 
 
Αυτό θα σας δώσει μία κατεύθυνση για το πως πρέπει να οργανώσετε την κατάσταση. Πχ. το αν θα γίνει σε κλειστό ή σε ανοιχτό χώρο η δεξίωση. Επίσης, όσο νωρίτερα ξεκινήσετε τον προγραμματισμό σας, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να κλείσετε τους χώρους που επιθυμείτε, τους φωτογράφους που επιθυμείτε και ότι άλλο χρειάζεστε στις καλύτερες δυνατές τιμές.
 
Επιλέξτε τα Χρώματα
 
Η επιλογή των συνδυασμών των χρωμάτων που επιθυμείτε να έχει εκείνη η μέρα είναι από τα βασικά καθ' ότι θα καθορίσει από το τι φορέσουν η νύφη κι ο γαμπρός, τα προσκλητήρια μέχρι και τον στολισμό. Επομένως μόλις καταλήξετε στα χρώματα μπορείτε να προχωρήσετε και σε αυτούς τους τομείς.
Καθορίστε το Ύφος
Όπως και με την επιλογή των χρωμάτων, έτσι και με το ύφος που θέλετε να προσδώσετε σε εκείνη την ξεχωριστή μέρα, θα μπορέσετε να προχωρήσετε με τον σχεδιασμό σας και να βάλετε τις προσωπικές πινελιές. Πάρτε ιδέες για μοντέρνο, παραδοσιακό, ρομαντικό ή ακόμη και vintage στυλ και επιλέξτε το ιδανικότερο για εσάς.
 
Περιβάλλον
 
Συζητήστε με το ταίρι σας να βρείτε από κοινού τι χώρος θα σας εξέφραζε καλύτερα για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας. Ότι κι αν επιλέξετε, από μία πιο τυπική σάλα εκδηλώσεων, τραπέζια έξω στη φύση ή ακόμη και ένα beach bar σε παραλία, φροντίστε να αντικατοπτρίζει τους χαρακτήρες σας για να είστε άνετοι και οι δύο.
 
Το Νυφικό
 
Ω ναι, όσο νωρίτερα ξεκινήσετε να χαλάτε σόλες ψάχνοντας το ένα και μοναδικό νυφικό που θα θέλατε να φοράτε αυτή την ξεχωριστή μέρα, τόσο παραπάνω χρόνο θα έχετε να κάνετε και τις τελικές μεταποιήσεις που θα χρειαστεί να γίνουν για να σας ταιριάζει σαν γάντι.
 
Φάκελος "Ομορφιά"
 
Μόλις καταλήξετε στο νυφικό, είναι η ώρα να κάνετε έρευνα για το χτένισμα, το make up και το πως θα κάνετε τα νύχια σας. Αν δεν έχετε καταλήξει στους επαγγελματίες που θα αναλάβουν να αναδείξουν την θεά που κρύβετε μέσα σας, ρωτήστε για συστάσεις φίλες, συνάδελφοι ή και συγγενείς σας που έχουν κάνει σχετική έρευνα πριν από εσάς. Είναι πολύ σύνηθες τελευταία, οι νύφες να προχωρούν και σε λεύκανση δοντιών για το τέλειο χαμόγελο στα φλας που θα είναι καρφωμένα πάνω τους εκείνη τη μέρα. Όπως κάθε μέλλουσα νύφη που σέβεται τον εαυτό της, ξεκινάμε διατροφή και άσκηση το συντομότερο!
 
Διασκέδαση
 
Τέλος, επιλέξτε για μετά την τελετή την διασκέδαση που θα σας κάνει να το απολαύσετε με την ψυχή σας! 
Κάντε αυτή τη μέρα ορόσημο για την υπόλοιπη ζωή σας!